У США послабили обмеження використання Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США послабили обмеження використання Bitcoin

Валюта
731
У штаті Нью-Йорк вирішили зняти деякі обмеження на використання криптовалюти Bitcoin. Таке рішення ухвалив місцевий департамент фінансових сервісів.
Послаблення передбачають відсутність обмежень у сфері програмування, відсутність заборони на грошове заохочення, відсутність ліцензій для інвесторів, торговців і Майнер та інші преференції, повідомляє PaySpaceMagazine.
Що це означає конкретніше.
Суперінтендант Департаменту фінансових сервісів штату Нью-Йорк Бенжамін М. Лоускай заявив, що тепер творці електронних Bitcoin-гаманців для приватних користувачів не потребують отримання дозволу на свою діяльність. «Ми не маємо наміру регулювати розробки програмного забезпечення», – зазначив він.
Крім того, програми лояльності клієнтів, нагороди та подарункові карти, номіновані в подібних гроші не будуть заборонені.
Ну і що теж не важливо для цього бізнесу, Майнер, торговці, які отримують Bitcoin в якості оплати, а так само їхні клієнти, не повинні отримувати ліцензії на використання Bitcoin. Крім того, приватні особи, які інвестують в криптовалюту заради заощадження коштів, не потребують додаткового дозволу.
Очікується, що послаблення в сфері регулювання Bitcoin візьмуть інші американські штати і федеральні регулятори.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас