У Порошенка сподіваються на створення спецфонду, який зможе дати "адекватні зарплати" міністрам - колишнім іноземцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Порошенка сподіваються на створення спецфонду, який зможе дати "адекватні зарплати" міністрам - колишнім іноземцям

Казна та Політика
1404
Найближчим часом може бути створений спеціальний небюджетний фонд для забезпечення ринковими зарплатами новопризначених міністрів, які нещодавно отримали українське громадянство, повідомив глава адміністрації президента України Борис Ложкін.
Відповідаючи на питання про те, як буде оплачуватися праця таких міністрів, Б.Ложкін сказав: “Ми розраховуємо, що найближчим часом буде створено спеціальний небюджетний фонд, який фінансуватимуть відомі філантропи, такі як Сорос і, можливо, консорціум українських бізнесменів. Це дозволить запропонувати державним топ-менеджерам адекватні, ринкові зарплати. Поки міністри готові працювати з тією зарплатою, яка є сьогодні – перші місяці “.
Як повідомлялося, в новий Кабінет міністрів України призначені міністр фінансів Наталія Яресько (США), міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі (Грузія) і міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус (Литва). Президент України Петро Порошенко надав їм українське громадянство. Крім того, глава держави підписав указ про надання українського громадянства Катерині (Ека) Згуладзе, яку планується призначити першим заступником міністра внутрішніх справ.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас