Samsung випустила шолом віртуальної реальності за 200 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустила шолом віртуальної реальності за 200 доларів

Технології&Авто
824
Південнокорейська компанія Samsung випустила в продаж шолом віртуальної реальності Gear VR в бета-версії Innovator Edition вартістю в 199 доларів. Про це свідчить інформація на сайті Samsung.
Samsung вперше показала пристрій на початку вересня цього року. Gear VR створений за допомогою компанії Oculus, яку пізніше купила Facebook. Версія Innovator Edition призначена для творців контенту, зацікавлених в ранньому доступі до пристрою до появи версії для масового ринку, а також найвідданіших шанувальників технологій віртуальної реальності.
Відповідно до опису на сайті Samsung, шолом забезпечує 360-градусні віртуальні панорамні види в іграх, при перегляді відео і зображень. Крім того, пристрій оснащений функціями сенсорного управління і підтримує програми з онлайн-магазину Oculus VR.
Однак випробувати на собі можливості шолома віртуальної реальності поки зможуть виключно власники смартфона Samsung Galaxy Note 4 – компанія підкреслює, що з іншими пристроями Gear VR не сумісний. Разом з ним поставляється карта MicroSD, на якій записані матеріали, підготовлені для перегляду в Gear VR.
Стартова ціна на Samsung Gear VR на сайті компанії-виробника, а також на сайті оператора AT & T, становить 199 доларів. Однак за 249 доларів можна придбати версію з Bluetooth-контролером – він дозволить грати в ігри, де передбачено зміну не тільки положення голови, але і всього тіла.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас