Україна домовилася з французами про постачання високотехнологічної зброї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна домовилася з французами про постачання високотехнологічної зброї

Казна та Політика
3000
Державний концерн «Укроборонпром» підписав контракт з французькою компанією ThalesGroup на поставку військового обладнання для збройних сил України.
Про це йдеться в повідомленні «Укроборонпрому».
«Представники компанії“Укрінмаш”, що входить до складу державного концерну” Укроборонпром “, провели переговори з делегацією всесвітньо відомої компанії ThalesGroup. Результатом переговорів стало укладення низки угод на поставку сучасного високотехнологічного військового обладнання для потреб збройних сил України», – йдеться у ньому.
Довідка
Заснована в 1892 році Thales Group – міжнародна промислова група, займає провідні позиції у сфері безпеки інформаційних і комунікаційних систем для авіакосмічного, військового і морського застосування.
Підприємства, що входять до складу Thales Group, виробляють повний спектр продукції військового призначення, в тому числі засоби зв’язку, радіоелектронної боротьби, радіолокаційні комплекси.
Головний офіс компанії розташований в Нейї-сюр-Сен під Парижем. Компанія має офіси більш ніж в 50 країнах. Штат її співробітників – близько 68 тис. осіб.
Раніше президент Петро Порошенко в рамках свого візиту в США у вересні звернувся до конгресу з проханням надати Україні летальну зброю.
У випадку, якщо законопроект буде прийнятий, то Україна зможе отримати протитанкову зброю і боєприпаси, протиповітряну зброю, стрілецьку зброю, в тому числі пістолети, штурмові гвинтівки, гранатомети, кулемети, снайперські гвинтівки і т.і.. Багатоцільові автомобілі, човни, бронежилети, системи управління вогнем, далекоміри. Устаткування для виявлення і знешкодження саморобних вибухових пристроїв, системи хімічного, біологічного та радіаційного захисту.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас