Казахстанських школярів запропонували відправляти в будівельні табори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Казахстанських школярів запропонували відправляти в будівельні табори

Світ
336
У Казахстані запропонували створити будівельні табори для школярів. Про це повідомляє Tengrinews з посиланням на відповідну заяву голови комітету соціальної сфери і соціального партнерства, члена президії Національної палати підприємців республіки Талгата Доскенова. На його думку, сучасні батьки повинні дотримуватися реалістичної філософії у вихованні дітей.
«Справа в тому, що сьогодні молоді люди, коли утворюють сім’ї, стикаються з однією проблемою – цвях не можуть забити, посадити дерево і так далі. Тому що навичок немає, ці компетенції не придбано ніде», – поскаржився Доскенов.
На його думку, треба повернути радянську систему виховання школярів, коли «хлопці, які не могли з тих чи інших причин поїхати в літні табори, працювали на пришкільній ділянці, доглядали за деревами, дрібний ремонт робили, тобто отримували первинні навички».
«Я думаю, що за аналогією з цим можна при будівельних компаніях такі літні будівельні табори організовувати», – підкреслив Доскенов.
Раніше казахстанська влада оголошували про створення літніх трудових дитячих таборів. За офіційними даними, менше третини учнів в республіці отримують додаткову освіту. Будівельна галузь донедавна була однією з тих, що найшвидше розвиваються в республіці, з щорічним зростанням порядку 14 відсотків.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас