Столична влада через суд повертатиме у власність громади незаконно виділені земельні ділянки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столична влада через суд повертатиме у власність громади незаконно виділені земельні ділянки

Казна та Політика
414
Столична влада через суд повертатиме у власність громади земельні ділянки, які були незаконно виділені, незалежно від терміну давності. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам в перерві засідання Київради.
Мер розповів, що до нього звернувся директор Національного музею Великої Вітчизняної війни з тим, що великий майданчик біля музею, який служив стоянкою для автобусів, в яких приїжджали туристи в музей, ще в 2008 році був переданий під забудову.
“Ми вивчили це питання. Напередодні Нового року, 25 грудня 2008, Київрада під шумок відвів земельні ділянки у провулку Козятинському, 1, 3, 5, 7. Це питання до порядку денного було внесено з голосу, а земля передана в приватну власність чотирьом різним особам для будівництва та обслуговування житлових будинків. Вже на початку 2009 року ці ділянки опинилися у власності однієї людини. Тому ми звернемося до суду з цього питання, зазначив В.Кличко. Хочу підкреслити, що наша позиція незмінна: всі земельні ділянки, які були незаконно виділені або цільове призначення яких було незаконно змінено, повинні бути повернуті у власність київської громади. І ми над цим працюємо”, – підкреслив Віталій Кличко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас