Цього місяця жителі Києва отримають ще раз змінені комунальны платіжки - на 3 рахунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього місяця жителі Києва отримають ще раз змінені комунальны платіжки - на 3 рахунки

Казна та Політика
1915
В листопаді цього року жителі столиці отримають змінені платіжні документи для розрахунку за житлово-комунальні послуги. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
На одному аркуші будуть розміщені три рахунки від виконавців послуг, які необхідно платити окремо. Для зручності киян до кожної платіжки нададуть інструкцію, а термін сплати із збереженням знижки буде продовжений до 25 листопада. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр” (ГІОЦ) Валерій Мисан.
За його словами, зміни в платіжних документів пов’язані із змінами чинного законодавства, яке передусім визначає виконавця кожної послуги. Таким чином, споживач знає, кому і за які види послуг платить гроші.
“Також законодавчі нововведення стосуються удосконалення механізму розрахунків за природний газ. Окремими блоками виділені ті послуги, на виробництво яких теплогенеруючими організаціями використовується природний газ. Таким чином, на одному аркуші будуть розміщені три окремих рахунки. До першого блоку віднесли послуги з утримання будинків і прибудинкових територій , а також централізоване постачання холодної води і водовідведення. Другий блок – централізоване постачання гарячої води. Третій – послуга централізованого опалення “, – зазначив директор КП” ГІОЦ “.
У зв’язку з проведенням ряду перерахунків жителі почнуть отримувати квитанції з 13-го листопада. Саме тому термін оплати із збереженням знижки продовжений до 25 листопада.
“КП” ГІОЦ “поки провів перерахунок за опалення, оскільки послуга надавалася неповний місяць, а також – перерахунок за неправильні нарахування жителям за холодну воду”, – пояснив Валерій Мисан.
Кожна платіжка супроводжуватиметься докладною інструкцією для правильного заповнення, яка також буде розміщена в кожному відділенні “Ощадбанку”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас