В Україні офіційно стартував опалювальний сезон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні офіційно стартував опалювальний сезон

Казна та Політика
1757
У більшості областей, районів і міст України розпочався опалювальний сезон. В першу чергу тепло підключають об’єктам соціальної сфери – школам, садкам, лікарням. Наприкінці тижня планується забезпечити подачу тепла і житловому фонду. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман під час робочого візиту Президента України до Дніпропетровська.
“Ми плануємо, що до кінця тижня в будинках жителів України буде тепло”, – сказав Володимир Гройсман. Він зазначив, що комунальні служби вже почали відповідну роботу, і доручення Президента щодо забезпечення опалення в житлових будинках і об’єктах соцсфери не пізніше, ніж у п’ятницю поточного тижня, буде виконано в строк. Персональну відповідальність за своєчасний початок опалювального періоду будуть нести голови обласних державних адміністрацій. Контролювати ситуацію буде Мінрегіон.
Нагадаємо, що оперативно-диспетчерська служба Мінрегіону працює в цілодобовому режимі, куди по телефону 044 207-18-04 можна звертатися з приводу проблем, які виникають в процесі опалювального сезону.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас