Samsung розраховує залучити $1,2-1,4 млрд від IPO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung розраховує залучити $1,2-1,4 млрд від IPO

Фондовий ринок
267
Cheil Industries Inc, що належить холдингу Samsung Group SAGR.UL, має намір отримати в ході IPO 1,3-1,5 трлн вон ($1,2-1,4 млрд), повідомило джерело, знайоме з планами компанії.
Попередні плани передбачають реалізацію нинішніми акціонерами близько 18,74 млн акцій і випуск 10 млн нових паперів. Індикативний ціновий діапазон становить від 45 тис. до 53 тис. вон за акцію, додало джерело. Раніше плани компанії з первинного розміщення акцій були схвалені Korea Exchange.
Cheil, раніше відома як Samsung Everland Inc., відносно недавно заявила про плани стати публічною компанією до I кварталу 2015 року, для того щоб проводити іноземну експансію і підвищити ефективність управління компанією.
Головними держателями акцій компанії є глава Samsung Electronics Лі Кун-хі і його сім’я, яким належать сумарно 80,7% Cheil Industries.
Операційний прибуток найбільшого світового виробника смартфонів Samsung Electronics Co. скоротився в III кварталі більш ніж удвічі, свідчать попередні дані компанії.
При цьому котирування акцій Samsung зросли на торгах у вівторок на 1,65%, оскільки інвестори очікують покращення прибутку компанії в IV кварталі завдяки виходу на ринок її нових гаджетів. Капіталізація компанії в поточному році скоротилася на 15%.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас