Turkish Airlines відкриває регулярні рейси в Херсон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Turkish Airlines відкриває регулярні рейси в Херсон

Особисті фінанси
647
15 жовтня 2014 літаки Turkish Airlines почали виконувати регулярні рейси за маршрутом Стамбул – Херсон – Стамбул з частотою 4 рази на тиждень.
Новий маршрут Turkish Airlines – зручне транспортне рішення для жителів Херсонської області та інших областей півдня країни, компаній і організацій, що з’єднує регіон через Стамбул з цілим світом. Відкриттям нового напрямку Turkish Airlines демонструє готовність розвивати бізнес в Україні, розширювати свою присутність і створювати сотні нових робочих місць у країні.
15 жовтня 2014 в будівлі аеропорту “Херсон” відбулася офіційна церемонія відкриття регулярних рейсів Turkish Airlines зі Стамбула в Херсон.
В рамках церемонії пройшла прес-конференція, в якій взяли участь голова Херсонської обладміністрації Андрій Путілов, Надзвичайний і Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель, старший віце-президент Turkish Airlines з продажів та маркетингу Зія Ташкент.
Гостями заходу були керівники представництв Turkish Airlines в Херсоні, Києві, Одесі, Дніпропетровську та Львові, директор аеропорту міста Херсон, представники ділових кіл Херсона, Одеси та Миколаєва, а також партнери та гості авіакомпанії з Туреччини і України.
Старший віце-президент Turkish Airlines з продажів та маркетингу Зія Ташкент: “На сьогоднішній день Україна – один з найбільш пріоритетних ринків для Turkish Airlines. Херсон і південні регіони України мають значний потенціал, в реалізацію якого авіакомпанія прагне внести свій вклад. Відкриття польотів з Херсона ми почали з оголошення промотарифів на рейси Turkish Airlines, що робить наш високий рівень сервісу ще більш доступним для клієнтів в Україні “.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас