Опитування: 45% українців не користуються Інтернетом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опитування: 45% українців не користуються Інтернетом

Особисті фінанси
692
В Україні 45% громадян не користуються мережею Інтернет, про це свідчать результати соціологічного опитування “Електронне урядування в дзеркалі громадської думки”, яке провела соціологічна служба Центру Разумкова в середині вересня за підтримки шведського агентства міжнародного розвитку на всій території України за винятком Автономної республіки Крим та території проведення антитерористичної операції. Про це заявив експерт робочої групи з розробки урядової політики в сфері розвитку електронного уряду при віце-прем’єр-міністрі України – міністрі регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Кобець, передає кореспондент РБК-Україна.
“Понад третина громадян України практично щодня, а то й кілька разів на день використовують Інтернет. Тих людей, які не користуються Інтернетом в Україні зараз – 45%. Більшість з них, якщо проаналізувати бар’єри, чому вони не користуються Інтернетом, 58% цих людей не відчувають потреби в цьому, тобто вони ще до кінця не розуміють переваги, які дає Інтернет не тільки у відносинах з органами влади, а й у своєму повсякденному житті, навчанні, дозвіллі тощо”, – повідомив Кобець.
За його словами, 93% всіх користувачів мають доступ до Інтернету вдома, майже третина на роботі і 11% в громадських місцях, де є wi-fi.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас