В Facebook можна буде спілкуватися анонімно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Facebook можна буде спілкуватися анонімно

Технології&Авто
574
Новий додаток дозволить користувачам використовувати кілька псевдонімів для відкритого обговорення різних тем.
Соціальна мережа Facebook вирішила створити мобільний додаток, в якому користувачі зможуть спілкуватися анонімно під вигаданими іменами.
Приводом до розробки нового додатка послужив нещодавній скандал, коли декілька відомих представників ЛГБТ-спільноти в США втратили доступ до своїх Facebook-акаунтів через те, що використовували псевдоніми. Представники Facebook тоді вибачилися перед користувачами і обіцяли доопрацювати політику реальних імен, якої соцмережа дотримується з моменту запуску, пише The New York Times.
За даними видання, компанія працює над самостійним мобільним додатком, де користувачі можуть спілкуватися, не вказуючи реальні імена. Запуск додатка намічено на найближчі тижні, кажуть джерела.
Раніше в соціальній мережі існувало правило, що користувач повинен бути відомий під тим же ім’ям, що і в реальному житті. Найімовірніше компанія збереже цей принцип на основному сайті, однак запропонує бажаючим альтернативу у вигляді нового додатка, що допускає псевдоніми.
Повідомляється, ідея сервісу в тому, щоб користувачі Facebook могли під різними псевдонімами відкрито обговорювати теми, які не хотіли б коментувати під реальним ім’ям.
Поки що незрозуміло, як новий додаток буде взаємодіяти з сайтом Facebook і чи буде дозволений анонімний обмін фотографіями.
Це вже не перша ініціатива всесвітньо відомої соцмережі з захисту ідентичності користувачів. Раніше повідомлялося про те, що Facebook представляв функцію, яка дозволяє заходити в сторонні додатки з реєстраційними даними Facebook, але зберігати їх анонімними для розробників.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас