Глава НБУ розповіла про напад на її будинок: невідомі закидали його яйцями та фарбою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава НБУ розповіла про напад на її будинок: невідомі закидали його яйцями та фарбою

Казна та Політика
3882
Сьогодні близько п’ятої ранку 15 невідомих здійснили напад на будинок глави Національного банку України Валерії Гонтаревої. Про це вона розповіла сьогодні під час круглого столу.
“Я розуміла, що те, що ми задумали, спричинить кардинальні зміни. Але той пресинг, який ми на сьогоднішній день маємо з усіх боків… А ви розумієте, чому ми його сьогодні маємо – бо ми наступили на хвіст банкам, які займаються незаконними операціями з відмивання коштів, олігархічним кланам, які більше не можуть отримувати в Національному банку ресурси, не маючи адекватних застав. Це пресинг, який йде зі сторони, плюс і в самому Національному банку не так підтримуються реформи, як ми сподівались. Але те, що буде такий потік негативу, безпідставних звинувачень – ми такого і уявити не могли”, – зазначила Гонтарева.
“Нападники атакували будинок сьогодні лише трьома великими лотками яєць і пакетами з фарбою. Насправді для мене, як для людини, яка не просто прийшла в державні органи менше чотирьох місяців тому, робити справжні реформи, це дуже неприємна подія”, – додала вона.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас