Туризм є чарівною паличкою, яка може допомогти витягнути економіку України з кризи, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туризм є чарівною паличкою, яка може допомогти витягнути економіку України з кризи, - експерт

Особисті фінанси
1552
Туризм є чарівною паличкою, яка може допомогти витягнути економіку країни з кризи, вважає голова Української асоціації активного та екологічного туризму Сергій Підмогильний.
“Учасники ринку зараз багато говорять про те, що потрібно піднімати внутрішній туризм. Розвиток туристичного ринку потягне за собою усі ніші – будівництво, обслуговування, харчування, аграрний ринок. Поки що ж влада показує, що вона до кінця цього не розуміє. Туризм навпаки понизили у пріоритетах. Розформоване Держагентство по туризму. Притому що туризм є гнучким до кризових явищ, приклади в багатьох країнах є, що туризм допомагає витягувати економіку. І це треба було б робити в Україні. Але ми змушені зараз доносити владі, чиновникам на місцях важливість цього. В цій ситуації ті, хто працюють на ринку, об’єднуються, створюють власні ініціативи в різних регіонах”, – зазначив Підмогильний.
Нагадаємо, на початку вересня Кабінет міністрів своїм указом розформував 30 державних контролюючих органів, серед них і Державне агентство з туризму та курортів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас