Найважливіші цифри і цитати середи, 1 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 1 жовтня

971
Найважливіші цифри і цитати середи, 1 жовтня:
  • Обвал рубля змусив ЦБ Росії провести інтервенції на $ 581 млн – вперше за 4 місяці
  • У Києві кількість будинків без гарячої води збільшилася до 4526
  • Канада надала Україні кредит на 200 млн канадських доларів
  • “Київенерго” скоротило борг перед “Нафтогазом” до 1,2 млрд грн
  • Протягом місяця кількість видобутого вугілля скоротилось на 1,7 млн тонн
“Я давав персонально десятки доручень на засіданнях Уряду, на наших нарадах. Як бачу, не почули. … Міністерству спільно з Мінфіном відповідно до закону даю 21 день на завершення процедур закупівель. Я з цим миритися не буду”.
Начальник управління аналітики головного управління перевезень “Укрзалізниці” Микола Топчієв про пониження ціни на залізничні квитки
“Пасажири не відчують підвищення вартості квитків, адже з 1 жовтня вступає в дію понижуючий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду в пасажирських поїздах – 0,93. Таким чином, ціна на проїзд залізничним транспортом стала нижче, ніж у червні-серпні поточного року, коли діяв календарний коефіцієнт – 1,07”.
Директор консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн про зниження ціни на бензин на 30 копійок
“Щоб думка ринку змінилася, і всі впевнилися, що це не тимчасовий курсової відкат, і продовжили і далі знижувати ціни на паливо, має пройти час. Тільки тоді всі переконаються, що нинішня стабілізація – це не тимчасовий результат тиску Нацбанку, а процес, що відповідає ринковим реаліям”.
Керівник Інформаційного опору Дмитро Тимчук про видачу російських паспортів в ДНР
“В” ДНР “різко активізувався процес видачі російських паспортів. В першу чергу ними забезпечуються пенсіонери. Крім того, зафіксована доставка в штаб “ЛНР” партії шевронів” Харківської народної республіки”.
Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський про зміни в Україні після підписання УА
“Угода про асоціацію не змінить реальність з 1 листопада. Це поступовий еволюційний процес. В Угоді про асоціацію все розписано на 10 років, тому потрібен час … Важливим є те, щоб імплементація Угоди не гальмувалася українськими та європейськими партнерами, і щоб вони були єдині в процесі здійснення. Нам потрібно об’єднувати зусилля, українські та європейські, щоб ми йшли тим шляхом, який ця угода відкриває”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас