Deloitte заробив рекордні $34,2 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deloitte заробив рекордні $34,2 млрд

Фондовий ринок
1079
Фірми-учасники Deloitte оголосили про отримання рекордної сукупної виручки в розмірі $34,2 млрд за фінансовий рік, що закінчився 31 травня 2014 р. Цей рік ознаменувався підвищеним попитом на послуги компанії у всіх регіонах світу. Сукупна виручка мережі компаній зросла на 6,5% у місцевій валюті, що еквівалентно 5,7% в доларовому виразі. Про це йдеться в прес-релізі компанії.
Список очолив консалтинг, де показники зростання досягли двозначних значень (10,3% у місцевій валюті), на другому місці – послуги в сфері оподаткування та права (7,7%). У сфері корпоративних фінансів та управління ризиками підприємства також спостерігалося значне зростання (6,8% і 4,2% відповідно). Зростання виручки по послугах аудиту склало 2,5%, тобто позитивне зростання відзначається навіть з урахуванням істотних вкладень мережі у забезпечення контролю якості аудиторських послуг.
“Незважаючи на політичну та економічну нестабільність, що характеризує ситуацію в регіоні протягом 2014 року, зростання виручки компанії Deloitte в СНД за фінансовий рік, що закінчився в травні 2014 року, склало 7% у місцевій валюті”, – зазначив керуючий партнер компанії Deloitte в СНД Девід Оуен.
“Як і в деяких інших регіонах, це зростання було передусім зумовлене збільшенням обсягу консультаційних послуг, які включають послуги в сфері оподаткування та права, консалтингу та корпоративних фінансів. Даний напрямок діяльності характеризується збалансованим клієнтським портфелем в рамках основних секторів. Зростаюча складність регулятивного середовища і погіршення економічної ситуації стають на шляху планів по збільшенню виручки в новому фінансовому році. Однак наші плани в розумних межах амбітні і відображають наше прагнення до досягнення двозначних показників росту виручки в місцевій валюті і надання високоякісних послуг, що максимально відповідають потребам наших клієнтів”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас