Після ратифікації угоди про Євроасоціацію Україна отримає 8 млрд євро - президент Європарламенту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після ратифікації угоди про Євроасоціацію Україна отримає 8 млрд євро - президент Європарламенту

Казна та Політика
3228
Європейський Союз в довгостроковій перспективі обов’язково підтримає Україну. Зокрема вже після ратифікації Угоди про асоціацію в Україну для стабілізації економіки та проведення реформ надійде 8 млрд євро. Про це в рамках зустрічі “Ялтинська європейська стратегія” заявив Президент Європарламенту Мартін Шульц.
Він зазначив, що Європарламент “в цей важкий для України час на вашому боці” і пообіцяв, що ЄС підтримає економічні та правові реформи в Україні в довгостроковій перспективі.
Президент Європарламенту також підкреслив, що одночасна ратифікація Угоди про асоціацію є безпрецедентним заходом.
“Ця угода буде одночасно ратифікована у вівторок на наступному тижні в Страсбурзі і ВР, і це буде показано в режимі відеоконференції, щоб члени Європарламенту могли бачити як голосують їхні колеги в Україні. Я не пам’ятаю таких випадків у минулому, щоб одночасно обидва парламенту голосували за ратифікацію Це свідчить про єдність “, -. зазначив чиновник.
М.Шульц розповів і про фінансову підтримку України, яка буде надана для підтримки економічних процесів і проведення необхідних реформ.
“Ми переконані, що ця угода дасть поштовх подальшим реформам, модернізації та подальшому економічному зростанню України. В Україну спрямують 8 млрд євро для стабілізації економіки, але така підтримка не є безумовною, вона спирається на очікування, що Україна буде йти шляхом реформ, що в Україна буде посилюватися верховенство права і буде реформовано виборче законодавство, а також почнеться шлях до конституційних реформ і буде знищена корупція “, – зазначив він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас