Нові межі Києва затвердять до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові межі Києва затвердять до кінця року

Казна та Політика
1147
Столиця за 20 років нарешті офіційно отримає межі міста. Про це заявив голова Постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Київради Володимир Прокопов.
“Двадцять років не могли затвердити нові межі міста Києва. Я хочу це зробити. Не знаю в чому була проблема, що не можна було місту Києву затвердити нові межі. Це не діло, так не буде”, – підкреслив В.Прокопов.
Також він зазначив, що інформація про київський земельний кадастр буде відкритою для загального доступу в мережі Інтернет. Кияни зможуть самі бачити всі зміни, що стосуються землеустрою міста.
За словами В.Прокопова, в Київземі на сьогодні залишаються ще не розглянутими декілька тисяч земельних справ.
“Тому це одне з головних питань, тому що є випадки, коли договори оформляються по 16 років. Деякі ж орендарі не можуть навіть заплатити гроші в бюджет, тому що через кадрові зміни в Київраді їхні договори оренди закінчилися, а нові ще не оформилися”, – резюмував він.
Нагадаємо, попередні проектні рішення, представлені в КМДА, були спрямовані на те, щоб збільшити територію столиці за рахунок земель Київської області.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас