У Києві затримали групу вимагачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві затримали групу вимагачів

Кримінал
1141
Правоохоронці затримали групу з 7 осіб, які протягом року погрожували водіям маршрутних автобусів і застосовували фізичне насильство, протидіючи законній господарській діяльності. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в м.Києві.
За словами правоохоронців, працівники карного розшуку спільно з полком міліції спеціального призначення затримали групу з 7 осіб, які протягом року погрожували водіям маршрутних автобусів і застосовували фізичне насильство, протидіючи законній господарській діяльності.
Семеро спортсменів збирали данину переважно з власників автотранспорту та водіїв маршруток: перевізники віддавали їм по 5-10 грн з кожного пасажира, тому до вечора виручка становила кілька тисяч гривень. Інших легальних перевізників сюди не пускали. Їм пробивали колеса, блокували авто, розбивали камінням скло, били водіїв, погрожували їм та їхнім сім’ям розправою.
Рекетирам від 25 до 40 років. Двоє – з Черкаської області, решта – з Чернігівської, Київської, Одеської та Вінницької.
“В ході обшуку у затриманих вилучили зброю, ножі, біти, бронежилети і камуфляжну форму”, – зазначили в прес-службі.
Зараз всім зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді арешту.
Триває досудове розслідування за статтею 206 Кримінального кодексу України (“Протидія законній господарській діяльності”). Затриманим загрожує до 10 років в’язниці.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас