США відправили нелетальну військову допомогу Україні: радіоприймачі, бронежилети, індивідуальні аптечки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США відправили нелетальну військову допомогу Україні: радіоприймачі, бронежилети, індивідуальні аптечки

Світ
1542
США направили черговий вантаж військової допомоги для України, передає Голос Америки. Так, в останніх поставках, зокрема, шоломи, роботи по знешкодженню боєприпасів, радіоприймачі, бронежилети, індивідуальні аптечки, спальні килимки та куртки.
У найближчі тижні будуть відправлені прилади нічного бачення, тепловізори і додаткові радіостанції. Крім того, підтримку отримає і Державна прикордонна служба України: одяг, намети, генератори малої потужності, ручні паливні насоси, інженерне обладнання, засоби зв’язку, транспортні засоби, індивідуальне нелетальне тактичне спорядження і засоби спостереження.
Останні поставки українським військовим із США включають екскаватори, автокрани, тепловізори, обладнання відеоспостереження, засоби зв’язку, палатки, колючий дріт, спальні мішки і невеликі електрогенератори. В майбутньому США поставлять додаткову техніку та обладнання відеоспостереження, вантажівки і малі патрульні судна.
Крім цього, експерти міністерства оборони США зустрічатимуться з українськими колегами для оцінки конкретних заходів і програм, спрямованих на оборону.
Відзначимо, Міністерство оборони США і Державний департамент витратять 19 мільйонів доларів з глобального резервного фонду безпеки для підготовки і оснащення Національної гвардії України. Очікується, що навчання українських військових почнеться в 2015 році.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас