На місці Берлінської стіни буде побудований елітний житловий квартал The Garden — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На місці Берлінської стіни буде побудований елітний житловий квартал The Garden

Нерухомість
306
Новим магнітом для інвесторів стає Берлінська стіна: на місці колишнього символу холодної війни зводяться нові будинки, які будуть користуватися великим попитом завдяки престижному місцю розташування та історичній цінності.
Проект приурочений до 25-ї річниці падіння Берлінської стіни. Квартал The Garden («Сад») буде побудований на порожніх ділянках Мітте, центрального району німецької столиці. Александерплац, одна з найзнаменитіших площ Берліна, розташована в декількох кроках звідси. Поряд також є розважальні заклади, парки, школи і дитячі садки.
«Клієнти, як іноземці, так і німці, цінують можливість оселитися в історичному місці», – каже Міхаель Ріс, глава будівельної компанії Pantera, яка займатиметься зведенням будинків в The Garden. Ця фірма співпрацює з агентством нерухомості Sotheby’s International Realty.
Резиденти The Garden матимуть можливість цілодобово отримувати послуги швейцара і консьєржа, а також користуватися підземними парковками, розрахованими на 121 автомобіль. На території кварталу буде розташований парк загальною площею 12 тис. кв. м. Новий квартал відкриється в 2016 році.
На місці Берлінської стіни буде побудований елітний житловий квартал The Garden
Проект включатиме 114 одиниць житла: квартири площею від 48 до 218 кв. м з 2-3 спальнями, особняки площею від 88 до 189 кв. м з 3-5 спальнями, будинки з окремим виходом в сад, таунхауси площею 105-157 кв. м і пентхауси (120-218 кв. м) на п’ятих і шостих поверхах з вікнами від підлоги до стелі.
The Garden буде цікавий інвесторам, які бажають вкласти кошти в апартаменти з обслуговуванням, які будуть здаватися в оренду на короткі терміни. Валовий прибуток складе 5,23%.
На місці Берлінської стіни буде побудований елітний житловий квартал The Garden
У Берліні зростає попит на житло преміум-класу. За даними компанії bulwiengesa, в 2012 році в місті були продані 185 елітних квартир, в 2013 році – 220. За словами Міхаеля Ріса, половина покупців на місцевому ринку преміум-класу – іноземці.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас