На Донбасі воюють російські військовослужбовці, - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Донбасі воюють російські військовослужбовці, - Порошенко

Казна та Політика
2314
Президент України Петро Порошенко заявляє про те, що на Донбасі воюють кадрові російські військовослужбовці.
Про це Порошенко повідомив під час зустрічі із заступником генерального секретаря ООН з політичних питань Джеффрі Фелтманом, передає прес-служба глави держави.
“Є інформація, що РФ продовжує надсилати новітню зброю: танки, артилерію, ракетні установки, такі ж, з яких був збитий літак “Малайзійських авіаліній”, – йдеться в повідомленні.
“Я впевнений, атака на цивільний літак трактується всіма, як міжнародний тероризм, і злочинці, причетні до цього, повинні бути притягнуті до відповідальності”, – підкреслив Порошенко.
Також Президент звернув увагу на проблему заручників, які були захоплені і незаконно утримуються в Росії.
“Звичайні громадяни України були викрадені терористами, і немає ніякого пояснення, як так сталося, що вони опинилися в російських в’язницях. Ми прагнемо, щоб міжнародне співтовариство допомогло нам у визволенні наших полонених”, – сказав Президент.
У той же час президент підкреслив, що ситуацію на Донбасі неможливо вирішити виключно військовими методами.
“Люди в Донецьку і Луганську хочуть миру. Імплементація мирного плану, який ми запропонували, визначає наші дії. Ми усвідомлюємо, що ситуацію не можна вирішити тільки військовими засобами”, – йдеться на сайті глави держави.
Фелтман, в свою чергу, подякував Порошенку від імені Генерального секретаря ООН Пан Гі Муна за його мирні ініціативи, і запросив взяти участь у засіданні Генеральної Асамблеї, яке відбудеться в наступному місяці в Нью-Йорку.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас