Україна зможе провести всі реформи, необхідні для вступу в ЄС, протягом п'яти років - Турчинов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна зможе провести всі реформи, необхідні для вступу в ЄС, протягом п'яти років - Турчинов

Казна та Політика
263
Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов переконаний, що протягом п’яти років Україна зможе провести всі реформи, необхідні для вступу в Європейський Союз, і буде повністю готова до вступу в цей інститут, повідомляє прес-служба ВР.
“Україна повинна стати членом Європейського Союзу і Північноатлантичного Альянсу. Це буде надійною гарантією від агресивних прагнень Росії”, – сказав він в інтерв’ю балтійському інформаційному агентству BNS в понеділок, додавши, що українська влада розуміє “неможливість реалізувати за один день” це прагнення.
“Ми ставимо перед собою п’ятирічний план євроінтеграції”, – заявив керівник парламенту.
Нагадаємо, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов з 17 по 19 серпня бере участь у Конференції голів парламентів Північних і Балтійських країн (м.Паланга, Литовська Республіка), де він виступить в рамках обговорення питання Конференції: “Східне партнерство Європейського Союзу після Вільнюса, перед Ригою”.
Також відбудуться зустрічі керівника українського парламенту з Президентом Литовської Республіки Далею Грібаускайте, зі Спікером Сейму Литовської Республіки Лоретою Граужінене, зі Спікером Сейму Латвійської Республіки Солвітою Аболтинею, Головою Риксдагу Королівства Швеція Пером Вестербергом.
О.Турчинов також візьме участь у спільній прес-конференції спікерів парламентів країн NB-8 для литовських ЗМІ та покладе квіти до пам’ятника Т.Шевченку у Вільнюсі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас