У Саудівській Аравії обмежили шлюби з іноземками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Саудівській Аравії обмежили шлюби з іноземками

Світ
506
Влада Саудівської Аравії ввела низку обмежень на шлюб з іноземками, повідомляє місцева газета «Мекка». Саудівцям тепер заборонено одружуватися з жінками, які мають громадянство Чаду, Пакистану, М’янми і Бангладеш. За даними поліції, кількість мешканок цих країн в Саудівській Аравії вже перевищила півмільйона і продовжує збільшуватися.
Також введені нові правила для тих, хто укладає шлюб з іноземками: нареченому має бути не менш ніж 25 років, і в разі, якщо у нього вже є перша дружина – піддана королівства, для повторного шлюбу повинні бути серйозні причини: наприклад, такий шлюб може бути укладений, якщо перша дружина невиліковно хвора на рак, хворобу Паркінсона або безплідна. Якщо ж вона подала на розлучення, то знову одружитися саудівець може не раніше ніж через півроку після розірвання шлюбу.
Саудівська Аравія – абсолютна монархія, правова система якої заснована на законах шаріату. Життя кожного саудівця строго регламентоване: заборонені вживання алкоголю і наркотиків, а за позашлюбні статеві зв’язки цілком можна втратити життя.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас