Кабмін виділив 9,5 млрд грн на виплати військовослужбовцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділив 9,5 млрд грн на виплати військовослужбовцям

Казна та Політика
435
Кабінет Міністрів додатково виділив 9,494 млрд гривень для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ, повідомляють ЗМІ з посиланням на розпорядження уряду № 678-р від 17 липня.
Фінансування виділили з резервного фонду державного бюджету.
Зокрема, Міністерству оборони України Кабмін виділив 8,9873336 млрд гривень, а Головному управлінню розвідки Міноборони – 507,6301 млн гривень.
Кошти передбачено направити для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил, придбання житла та виплати одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців Збройних Сил.
Крім того, гроші мають надійти на матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил в осінньо-зимовий період, зокрема харчування, речове та медичне майно, паливно-мастильні матеріали, а також створення, закупівлю, модернізацію та ремонт озброєння, військової та розвідувальної техніки та іншого військового майна, забезпечення здійснення спеціальних заходів, відновлення непорушних запасів і підготовки казармово-житлового фонду військових містечок в стаціонарних та польових умовах до експлуатації в осінньо-зимовий період.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас