Величезні дорожні плани: Укравтодор відремонтує 35 тис. км доріг за 15 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Величезні дорожні плани: Укравтодор відремонтує 35 тис. км доріг за 15 років

Казна та Політика
679
Укравтодор планує відремонтувати близько 35 тис. кілометрів доріг загального користування в Україні.
“Технічні характеристики доріг на сьогодні не відповідають нормативам, це сьогодні 90% доріг”, – зазначив представник Укравтодору. Він додав, що за 15 років агентство планує привести до потрібного технічного стану близько 35 тис км доріг.
Також голова Укравтодору Сергій Підгайний заявив, що його відомство зіштовхнулося з гострим дефіцитом оборотних коштів і матеріалів для проведення ремонтних робіт через неритмічність фінансування дорожньої галузі.
За його словами, станом на 1 липня поточного року фінансування основних напрямків діяльності Укравтодору у першому півріччі було здійснено в такому обсязі: з 11,1 млрд грн, передбачених на погашення кредитних зобов’язань Укравтодору за раніше залученими кредитами, фактично виділено 3,9 млрд грн, тобто 35% від потреби, з 2,5 млрд грн, передбачених на фінансування робіт на вулицях і дорогах комунальної власності, фактично виділено 877 млн ​​грн (34%), з 2,6 млрд грн, передбачених на фінансування робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, фактично виділено 901 млн грн (34%).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас