Тактику АТО потрібно змінити, проти солдатів застосували нову російську систему залпового вогню - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тактику АТО потрібно змінити, проти солдатів застосували нову російську систему залпового вогню - Порошенко

Казна та Політика
6266
Президент Порошенко відмітив необхідність деяких змін у тактиці, які б дозволили звузити зону проведення антитерористичної операції, посилити захист кордонів та зробити все для того, щоб забезпечити захист мирного населення. Про це йшлося під час наради Президента із силовиками.
“За останні три дні проти Збройних сил України було застосовано нову російську систему залпового вогню”, — зазначив він. Також підтверджуються дані про те, що участь в бойових діях проти українських сил ведуть кадрові російські офіцери.
У ході наради Глава держави зазначив, що планується проведення засідання Ради національної безпеки і оборони України.
Також Порошенко поставив перед генеральним директором державного концерну “Укроборонпром” Романом Романовим завдання для підвищення ефективності бойових дій вже за тиждень покращити стан справ із забезпеченням зброєю військових у зоні АТО.
Як повідомлялося, Президент П.Порошенко зазначив, що проти України застосували нову російську систему залпового вогню.
Нагадаємо, координатор групи “ІО” Д.Тимчук повідомив, що у Ростовську область Росії прибувають підрозділи груп спецназу ГРУ РФ.
Також нагадаємо, у ДПСУ повідомили, що протягом доби зафіксували скупчення бронетехніки та живої сили на території Росії навпроти українського кордону на Луганщині.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас