«Розумний» годинник LG G Watch надійшли в глобальну продаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Розумний» годинник LG G Watch надійшли в глобальну продаж

Технології&Авто
883
LG Electronics оголосила про старт глобальної реалізації «розумного» годинника LG G Watch – одного з перших пристроїв, що носяться, під управлінням Android Wear.
Годинник доступний для придбання як в онлайн-магазині Google Play Store, так і в торгових пунктах ключових ритейлерів у всьому світі.
Як повідомляється в прес-релізі компанії, на сьогодні LG G Watch можна придбати в інтернет-магазинах і звичайних торгових пунктах Сполучених Штатів, Канади, Франції, Ірландії, Німеччини, Італії, Іспанії, Великобританії, Австралії, Індії, Японії і Південної Кореї. Крім того, реалізацією «розумного» годинника компанії LG займаються ритейлери ще в 15 країнах, включаючи Бразилію, Мексику, Росію, Сінгапур і Нову Зеландію.
У США LG G Watch можна придбати за ціною $229, в Росії пристрій пропонується у «Зв’язному» за ціною 7990 рублів.
«Розумний» годинник LG G Watch оснащений 1,65-дюймовим квадратним рідкокристалічним IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 280х280 точок, 1,2-ГГц процесором Qualcomm Snapdragon 400. На борту пристрою є 512 Мбайт оперативної пам’яті, 4 Гбайт флеш-пам’яті, акумуляторна батарея ємністю 400 мА•год, гіроскоп, акселерометр і цифровий компас. Для бездротового підключення годинника до мобільних пристроїв використовується інтерфейс Bluetooth 4.0 (сумісні зі смартфонами під управлінням ОС Android 4.3 і вище). Розмір корпусу годинника становить 37,9 × 46,5 × 9,95 мм, вага – 63 г.
За захищеністю від попадання вологи і пилу пристрій відповідає вимогам стандарту IP67. Годинник LG G Watch випускається в корпусі золотистого кольору з білим ремінцем і чорного кольору.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас