Україна збільшить обсяги виробництва систем високоточної зброї та безпілотників - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна збільшить обсяги виробництва систем високоточної зброї та безпілотників - Порошенко

Казна та Політика
1086
Президент Петро Порошенко заявив, що Україна збільшить обсяги виробництва власної зброї для потреб військовослужбовців.
«Сьогодні мій перший заступник разом з новопризначеним головою Укроборонпрому, разом з представниками Генерального штабу, заступниками міністра оборони та представниками МВС провели нараду, де підготують на моє затвердження зміни до державного оборонного замовлення», – сказав глава держави після зустрічі з силовиками в Слов’янську, передає прес-служба Президента.
Він зазначив, що при формуванні цього замовлення і виробництві «буде в повному обсязі використаний той досвід, який українські Збройні Сили, Національна гвардія отримали під час бойових дій на Сході».
«Не буде більше витрачання мільярдів народних коштів, коштів платників податків на нікому не потрібні наукові програми, які служили лише елементом розкрадання. Сьогодні українське виробництво буде завантажено системами високоточної зброї, українськими безпілотниками, всім, чого потребує українська армія – починаючи від бронежилетів і закінчуючи тепловізорами», – зазначив Порошенко.
«Українська армія зможе воювати ефективно, мобільно, професійно», – резюмував глава держави.
Нагадаємо, вчора Порошенко здійснив робочу поїздку до звільненого Слов’янська та поспілкувався з місцевими жителями та військовослужбовцями.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас