Воду в Донецьку подаватимуть за графіком - мер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Воду в Донецьку подаватимуть за графіком - мер

Казна та Політика
478
В результаті попадання снарядів у насосну станцію першого підйому каналу Сіверський Донець-Донбас пошкоджено введення електропостачання. Зараз подача води каналом припинена. Характер ушкоджень насосного обладнання уточнюється. Про це йдеться в повідомленні Донецької мерії.
У зв’язку з цим скорочено подачу води споживачам області та міста Донецька.
Водопостачання в місті тимчасово буде здійснюватися в наступному режимі: в повному обсязі вода буде подаватися всім споживачам з 5:00 до 10:00 і з 17:00 до 22:00. В інший час доби у деяких споживачів можливі перебої, більшою мірою це торкнеться мешканців верхніх поверхів.
Подача гарячої води буде здійснюватися з 5:30 до 10:00 і з 17:30 до 22:00.
“Просимо донеччан поставитися з розумінням до ситуації, не піддаватися паніці і зберігати спокій”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, насосна станція каналу “Сіверський Донець – Донбас” в районі Семенівки знову потрапила під обстріл.
Нагадаємо, у Донецькій області відновили функціонування системи водопостачання, яка раніше постраждала внаслідок артобстрілу.
Раніше в області було припинено подачу води в деякі міста. Це сталося через потрапляння снарядів у насосні станції в передмісті Слов’янська. У населених пунктах регіону почалися перебої в подачі води, ремонтні роботи ускладнювали безперервні бої.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас