Військову контррозвідку України оновлено на 100% - СБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Військову контррозвідку України оновлено на 100% - СБУ

Казна та Політика
4438
Військову контррозвідку України оновлено на 100%, в її роботі повністю змінено підхід і завдання. Про це заявив глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко.
«Зараз там працюють молоді офіцери, змінена розстановка сил і засоби відповідно до розташування і дій Збройних сил. Військова контррозвідка знята з інших завдань і орієнтована на протидію проникненню ворога в військове керівництво, в штаб АТО, тобто в ті структури, які сьогодні є ключовими у протидії військовій агресії. Випадки зради були, але на війні ворог основні свої напрямки націлює на штаби і військові частини. Ми цьому протидіємо», – сказав глава СБУ.
Він зазначив, що необхідно вибудувати «безкомпромісну лінію боротьби з корупцією», а також створити механізми для знищення корупційних схем.
«Для того, щоб була довіра, на керівні посади в управління по боротьбі з корупцією ми беремо нових людей, активістів антикорупційних громадських організацій, в тому числі і з Майдану. Моя позиція: якщо за місяць нові керівники без результатів або до них будуть зауваження від громадськості – буде ротація», – сказав Наливайченко.
За матеріалами:
День
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас