Підлеглі Клименка завдали збитків на 16 млрд гривен - Міндоходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підлеглі Клименка завдали збитків на 16 млрд гривен - Міндоходів

Казна та Політика
788
У 2013 році керівництво Міністерства доходів і зборів на чолі з колишнім міністром Олександром Клименком завдало збитків на суму 16 мільярдів гривень.
Про це повідомив заступник міністра доходів і зборів Михайло Ноняк на прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.
«За 2013 рік викрито 16 мільярдів гривень зловживань, податкових махінацій, і т.д. Було залучено більш ніж 250 осіб, які працювали разом з Клименком. Це працівники центрального апарату, керівники обласних підрозділів Міністерства доходів», – сказав Ноняк.
За його словами, нині частина людей звільнені, частина працюють, «але ми виявляємо ці факти і будемо прощатися з цими нечесними людьми, які обкрадали нашу державу».
Ноняк також повідомив, що на сьогодні звільнені колишні начальники головних управлінь Міндоходів в області, а також керівники митниці. Крім того, звільнені з посади 161 працівник центрального апарату міністерства, а також понад 2 тисячі – з територіальних органів. З них 1660 податківців і 245 фахівців митної справи.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас