Фінансова система Донецької області паралізована через захоплення терористами управлінь Держказначейства, Міндоходів і НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансова система Донецької області паралізована через захоплення терористами управлінь Держказначейства, Міндоходів і НБУ

Казна та Політика
1400
Сьогодні вранці, 16 червня, бойовики так званої ДНР в Донецьку захопили приміщення Головного управління Державної казначейської служби Донецької області, Головного управління Міністерства доходів і зборів області та Управління Національного банку України. Таким чином, фінансова система області виявилася паралізована. Про це повідомили в прес-службі уряду.
Через дії терористів і бандитів в області припинені виплати пенсій, соціальних виплат, заробітної плати в бюджетній сфері, підтримка вугільних шахт і т.п. Не надходять податкові платежі донецьких підприємств, немає можливості здійснити відшкодування ПДВ у Донецькій області.
НБУ позбавлений можливості забезпечити систему електронних платежів і підкріплення готівкою банківських установ в Донецький області.
Керівники відповідних державних установ області та Донецької ОДА намагаються врегулювати ситуацію.
За останньою інформацією, через бойові дії в центрі Луганська припинена робота Головного управління Державної казначейської служби області.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас