Порошенко зніме питання партійних квот і протистоянь відомств - він запропонує змінити керівників силових відомств, - Луценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко зніме питання партійних квот і протистоянь відомств - він запропонує змінити керівників силових відомств, - Луценко

Казна та Політика
1965
Найближчими днями президент України Петро Порошенко внесе на розгляд Верховної Ради кандидатури нових керівників силових відомств. Про це повідомив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
“Це зніме, нарешті, питання партійних квот і протистоянь відомств. Отже – український наступ стане потужніший”, – написав Луценко у своєму Facebook.
За словами Луценка, на сході триває наступальна операція українських силовиків. “І якщо ще місяць тому майже неможливо було добитися результативної стрільби на ураження ворога, то зараз психологічна межа подолана. Все більше наші війська освоюють науку цієї гібридної війни”, – додав він.
“Так, дії українських сил ще далекі від оптимальних. Відчувається зрада, непрофесіоналізм і плачевний стан забезпечення… Зрадників відловлюють, непрофесіоналів звільняють, нова техніка надходить у війська. На очах створюються нові підрозділи з новою технікою для нових потреб цієї війни. Люди сповнені рішучості і віри в перемогу”, – підкреслив Луценко.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас