Крим опинився в числі найбільш нещасних регіонів Росії (ІНФОГРАФІКА) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крим опинився в числі найбільш нещасних регіонів Росії (ІНФОГРАФІКА)

Світ
5221
Своєрідну карту любові і ненависті Росії склав аналітичний центр Brand Analytics на замовлення «Ленты.ру».
Фахівці проаналізували понад 400 млн російськомовних повідомлень від 35 млн авторів у Facebook, «ВКонтакте», Twitter, Livejournal та інших соціальних медіа. Крім того, враховувалися коментарі, розміщені на форумах і блогах.
Як розповіла керівник проекту Brand Analytics Наталія Соколова, з мільйонів постів і коментарів були відібрані 4 мільйони повідомлень від першої особи про любов і ненависть. Наприклад, «я люблю…», «я обожнюю…», «я ненавиджу…», «мене дратує…».
«Крим у рейтингу зайняв тільки 79-е місце, оскільки майже чверть повідомлень місцевих користувачів (23,83%) носить негативний відтінок», – йдеться в повідомленні.
Найбільш нещасливими на карті Росії виявилися Дагестан, Чечня і замикає список Інгушетія. Число негативних повідомлень з цих суб’єктів перевищує 30%.
До п’ятірки «найвелелюбніших» регіонів увійшли Карелія, Забайкальський край, Амурська, Тамбовська і Оренбурзька області.
Примітно, що Москва в рейтингу «любові і ненависті» займає всього лише 68-е місце. Санкт-Петербург опустився ще нижче – на 74-е місце.
Як пояснюють аналітики, відчуття щастя абсолютно не залежить від комфорту чи фінансового благополуччя користувачів.
«Здебільшого всі вивчені нами повідомлення пов’язані з сьогохвилинними відчуттями. Можна сказати, що в регіонах, які потрапили в першу десятку нашого рейтингу, люди емоційні й не соромляться говорити про те, що люблять», – пояснила Соколова.
Нагадаємо, Росія анексувала Крим за результатами так званого референдуму, на якому, за даними самопроголошених кримських властей, нібито проголосувало майже 97% жителів півострова.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас