Сбербанк РФ скоротить до 10 тис. співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сбербанк РФ скоротить до 10 тис. співробітників

Фондовий ринок
1444
Сбербанк має намір у найближчі п’ять років скоротити кількість співробітників бек-офісу з 18 тис. до 8 тис. осіб, заявив голова Сбербанку Герман Греф.
“Закладені в стратегію показники передбачають зростання операцій в 2,5 рази, скорочення кількості співробітників в обслуговуючих операціях з 18 тис. до 8 тис.”, – зазначив Греф.
За останні п’ять років Сбербанк скоротив кількість співробітників в бек-офісах з 59 тис. до 18 тис. осіб, при цьому обсяг обслуговуваних операцій збільшився більш ніж в три рази. “Ми більш ніж в 10 разів збільшили продуктивність праці при обслуговуванні операцій і перенаправили співробітників у фронт-офіс”, – пояснив Греф.
Щощо роботи Сбербанку в Україні, то банк залишиться в цій країні “стільки, наскільки дозволить ситуація”. “Дуже сподіваюся, що ні (не доведеться йти з українського ринку – ред.). Дуже сподіваюся, що ситуація на Україні буде вирішуватися, і наші відносини з Україною будуть поліпшуватися”, – підкреслив голова Сбербанку.
На думку Грефа, допоки обстановка в Україні не покращиться, складно говорити і про поліпшення економічного становища в Росії.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас