Конфіскація майна російських компаній поставить хрест на інвестиціях в Україну - екс-міністр економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конфіскація майна російських компаній поставить хрест на інвестиціях в Україну - екс-міністр економіки

Казна та Політика
2365
Впровадження ініціативи Міністерства юстиції України про конфіскацію майна російських компаній поставить хрест на інвестиціях в Україну. Про це на прес-конференції повідомив екс-міністр економіки України Віктор Суслов.
“Ідея Мін’юсту конфіскувати власність російських компаній поставить хрест на інвестиціях в Україну. Потрібно звертати увагу на той факт, що за час незалежності саме з Росії надходило найбільше інвестицій. Таким чином, вихід основного інвестора без його заміни залишить Україну без інвестицій”, – сказав він.
Крім цього експерт зазначив, що на сьогодні економіка України перебуває на межі катастрофи, тому потрібні реальні дієві кроки з виведення економіки з кризи, а не політичні рішення.
На думку В.Суслова, саме інвестиції можуть врегулювати ситуацію, яка склалася в українській економіці за нинішніх обставин.
“В умовах військових дій інвестиційні рейтинги України падають і зараз не можна розраховувати на приплив інвестицій. Але потрібно це зробити для того, щоб залучити їх в українську економіку, тому що це єдиний спосіб врегулювати ситуацію”, – сказав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас