Повне фіаско: аукціон з продажу автомобілів Кабміну провалився — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повне фіаско: аукціон з продажу автомобілів Кабміну провалився

Казна та Політика
7800
На аукціон з розпродажу 73 авто з гаража Кабміну зареєструвався лише один учасник. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак. “Тобто вже зараз можна сказати, що під час призначеного на 6 червня аукціону не будуть розпродані всі виставлені лоти”, – повідомляє Семерак.
Водночас міністр зазначив, що непродане майно Кабміну буде виставлено на наступному аукціоні, який відбудеться через два тижні після першого.
“За процедурою, майно, що не придбане, буде розпродаватися на наступному аукціоні, який відбудеться через два тижні після першого. Якщо і там не вдасться продати виставлений автопарк, тоді Фонд державного майна буде знижувати ціну на автомобілі”, – прокоментував Семерак.
Семерак також висловив сподівання, що Кабінету міністрів України вдасться позбутися надлишкового майна та поповнити державний бюджет. Чиновник також закликав громадян активніше брати участь в аукціоні.
Як зазначили в AUTO-Consulting, причина такого провалу навіть не відсутність реклами майбутнього аукціону, а занадто великі “апетити” чиновників. Як і прогнозували експерти, попит на відверто старі і такі, що вже відпрацювали свій ресурс, автомобілі буде слабкий.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас