Еміратська Maximus Air планує розширювати співпрацю з ДП "Антонов" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Еміратська Maximus Air планує розширювати співпрацю з ДП "Антонов"

Казна та Політика
784
Авіакомпанія Maximus Air (ОАЕ) підтвердила готовність до розширення співпраці з провідним українським розробником і виробником авіатехніки ДП “Антонов” (Київ).
За повідомленням прес-служби ДП, еміратська компанія озвучила ці плани в листі на ім’я президента – генерального конструктора ДП “Антонов” Дмитра Ківи.
Як уточнює прес-служба, генеральний директор Maximus Air Мухемед Аль Куассімі (Mohamed Al Qassimi), зокрема, дав високу оцінку роботі колективу “Антонов” за оперативне та якісне виконання технічного обслуговування важкого транспортного літака Ан-124-100 “Руслан” еміратській авіакомпанії.
“Завдяки високому рівню співпраці між нашими компаніями, всі перешкоди і складнощі були подолані, і наш літак полетів з аеродрому вашого підприємства точно відповідно до дати, встановленої нами в умовах контракту. Такі досягнення значущі в будь-якому випадку, але з урахуванням сформованої в Україні ситуації, це була дійсно видатна робота”, – передає прес-служба оцінки еміратського замовника.
“Ми дуже цінуємо співпрацю на основі таких стандартів, особливо в цей важкий час. Ми раді повідомити вам про зацікавленість у розширенні співпраці та спільній діяльності з вашою вельмишановною організацією”, – зазначив він.
У свою чергу директор Maximus Airlines, співдиректор Maximus Air Вамід Аль Кабі підкреслив, що “надійні ділові відносини, що склалися між двома нашими компаніями, важливі як для України, так і для Арабських Еміратів”.
Як уточнили в прес-службі, виконані на літаку Ан-124-100 “Руслан”, (серійний N0303) авіакомпанії Maximus Air роботи включали оцінку технічного стану літака і його систем з метою поетапного збільшення призначених ресурсів і терміну служби літака, технічне обслуговування літака, роботи за сервісними бюлетенями.
Ан-124-100 “Руслан” – найбільший в світі серійний важкий транспортний літак вантажопідйомністю 150 тонн. Провідними операторами літака виступають українська “Авіалінії Антонова” і російська “Волга Дніпро”.
На Близькому Сході сьогодні експлуатується 3 важких транспортних Ан-124-100 “Руслан” з них 2 – у Лівії, і 1 – в ОАЕ. В останні роки партнери відпрацьовують питання створення регіонального центру техобслуговування літаків сімейства “Ан”.
За даними ДП “Антонов”, на сьогодні в регіоні експлуатується близько 200 літаків сімейства “Ан”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас