Росія підготувала для Криму 3 сценарії розвитку: інерційний, базовий і інноваційний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія підготувала для Криму 3 сценарії розвитку: інерційний, базовий і інноваційний

Казна та Політика
1744
Міністерство регіонального розвитку РФ розрахувало три варіанти федеральної цільової програми розвитку Криму, повідомив голова російського відомства Ігор Слюняєв. Різниця за обсягами витрат становить від 320 млрд.руб. за песимістичним сценарієм до 1,2 трлн руб за інноваційним.
“Ми робимо три варіанти концепції Федеральної цільової програми розвитку Криму, сказав Слюняєв. – Перший – інерційний з переглядом витрат на повноваження федеральних органів влади за 42 держпрограмами і частковим перенаправленням їх на Крим. Ціна такої програми – близько 320 млрд руб”, – уточнив міністр РФ.
Другий варіант – базовий сценарій з обсягом видатків на рівні близько 1,1 трлн руб. “Ми зібрали максимальну кількість пріоритетних заходів від 27 федеральних органів влади, узгодили їх з суб’єктами федерації і таким чином порахували приблизну вартість програми”, – пояснив Слюняєв.
Витрати за інноваційним варіантом перевищують базовий приблизно на 100 млрд руб. “Я вважаю, що нам необхідний базовий варіант, але ніяк не інерційний, і поки що важко говорити про інноваційний, це пов’язано з тими труднощами, які зараз є в світовій економіці”, – підсумував російський міністр.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас