"Укравтодор" запустив онлайн-сервіс для скарг на ями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" запустив онлайн-сервіс для скарг на ями

Казна та Політика
1429
“Укравтодор” запустив онлайн-сервіс, де жителі України можуть повідомляти про ями та інші проблеми на дорогах. Про це заявив голова “Укравтодору” Олександр Малін.
“Цей сервіс буде функціонувати за аналогією спеціалізованого громадського веб-ресурсу “УкрЯма”, – зазначив Малин, якого цитує прес-служба Держагентства автомобільних доріг України.
За його словами, різниця полягає в тому, що на веб-сайті “Укравтодору” будуть збирати інформацію про дефекти на автомобільних дорогах загального користування, тобто тих, що належать до сфери управління Держагентства, в той час як на “УкрЯма” переважатимуть скарги на стан дорожньої мережі комунальної власності.
“Будь-який громадянин України, пройшовши реєстрацію, може залишити заявку-прохання про ліквідацію конкретного дефекту, описавши його місцезнаходження, тип і розмір, а система автоматично направить його повідомлення до Служби автомобільних доріг у відповідному регіоні”, – описав принцип роботи сервісу голова “Укравтодору”.
Всі недоліки, заявлені на веб-сайті, начальники Служби автомобільних доріг в областях повинні будуть вважати пріоритетними під час виконання робіт.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас