Honda почала виробляти питну воду з вихлопів (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda почала виробляти питну воду з вихлопів (ВІДЕО)

Технології&Авто
432
Австралійський підрозділ компанії Honda представив новий бренд питної води під назвою H2O. Вона виробляється з водневих емісій моделі FCX Clarity, оснащеної силовою установкою на паливних осередках.
Агрегати FCX Clarity в процесі хімічної реакції між киснем і воднем виробляють енергію для електродвигунів, які призводять колеса автомобіля в рух. Єдиним вихлопом силової установки моделі є звичайна вода.
Honda почала виробляти питну воду з вихлопів (ВІДЕО)
Воду, отриману з вихлопів FCX Clarity, почали безкоштовно поширювати в мережі австралійських кінотеатрів Palace Cinemas, щоб наочно продемонструвати переваги екологічно-чистого “водневого палива”. За словами представників японської марки, надалі H20 буде пропонуватися працівникам і клієнтам станцій технічного обслуговування і дилерських центрів “Хонди”.
Воднева Honda FCX Clarity була представлена в 2007 році. Силова установка моделі розвиває 134 кінських сили. FCX Clarity може розганятися з місця до ста кілометрів на годину за десять секунд, а її максимальна швидкість становить 160 кілометрів на годину. При повністю заправлених баках для водню автомобіль здатний проїхати без дозаправки 570 кілометрів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас