Росія звозить до Криму військову техніку нового покоління - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія звозить до Криму військову техніку нового покоління - Міноборони

Світ
3724
Росія збільшує кількість військової техніки на півострові. Мова, в тому числі, йде і про новітні зразки. Про це Сегодня.ua повідомив представник Міноборони України Владислав Селезньов.
«Останні 5 діб другорядними дорогами з боку Керчі у бік Сімферополя постійно йдуть колони російської військової техніки. Мої джерела повідомляють про те, що такої кількості техніки на кримських дорогах не було навіть на початку березня, коли тривала активна фаза окупації півострова. Яка конкретно техніка – я не знаю. Але ті хлопці, які залишилися служити на боці Росії в колишній українській частині в Перевальному розповідають, що зараз найстаріший транспорт в їхньому автопарку – це «Камази» 2010 року випуску», – розповів Селезньов.
Він також зазначив, що Міноборони має інформацію про те, що Росія поставляє до Криму військову техніку нового покоління. Щоправда, визнав Селезньов, про яку конкретно техніку йде мова, поки що достовірно невідомо.
«Хоча ви можете відкрити який-небудь дайджест, який описує сучасні військові розробки російського оборонпрому, то ви особливо не помилитеся. Це і сучасні системи залпового вогню на базі «Камазів», які зараз розгорнуті на Заході Криму, і модернізовані ракетні комплекси С-300. Плюс засоби зв’язку і засоби стеження ППО», – зазначив представник Міноборони.
За словами Селезньова, техніка завозиться дуже активно. «Щоночі в районі селища Кіровське пролітають важкі літаки. Не думаю, що вони перевозять повітря. Скільки зараз російських військових у Криму – невідомо. Є інформація, що йде постійна ротація – частина російського контингенту виводиться в Краснодарський край, звідки їм на зміну надходять нові сили», – уклав він.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас