Міліція на Сході не готова виконувати свої обов'язки, попереду - велика чистка, - Аваков — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція на Сході не готова виконувати свої обов'язки, попереду - велика чистка, - Аваков

Казна та Політика
2426
Міліція в східних регіонах України “функціонально не готова виконувати свої обов’язки, попереду – велика кадрова чистка”.
Про це в ефірі “Подробиць” заявив голова МВС Арсен Аваков.
“У нас є проблеми з якістю виконання міліцією своїх функцій, в тому числі і на сході країни. Але це не означає, що міліція перейшла до когось під контроль, це означає, що значна її частина функціонально не готова виконувати свої обов’язки”, – заявив голова МВС.
За його словами, через це в органах “грандіозна чистка, якою ми вже і займаємося”.
“Не можна сказати, що донецька міліція працює на терористів, якісь еліти тощо. Донецька міліція має вертикаль державної влади, і відповідно до неї працює, так само як і Харківська, як і Луганська”, – додав він.
Говорячи про те, чому МВС не провело передислокацію підрозділів з ​​Луганська, Донецька, Харкова в інші області, Аваков зазначив: “Ротація військ Нацгвардії відбувається постійно”.
“Коли мова йде про тотальну заміну – у східних областях працює близько 12 тисяч людей, і ротація такої кількості підрозділів сполучена з такою кількістю труднощів… давайте це питання не обговорювати в умовах воєнних дій, в яких ми зараз перебуваємо”, – додав він.
Водночас Аваков запевнив, що “ротація військ і підрозділів, і не тільки МВС, ведеться”.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас