Нові жорсткі санкції США відносно РФ будуть готові до понеділка - Білий дім — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові жорсткі санкції США відносно РФ будуть готові до понеділка - Білий дім

Світ
1623
Білий дім в ніч на суботу підтвердив, що нові санкції США проти Росії будуть готові до понеділка, 28 квітня. У повідомленні Вашингтона не наводиться будь-яких подробиць щодо підготовлюваних санкцій.
Раніше повідомлялося, що США, Німеччина, Японія, Великобританія, Франція, Італія і Канада готові підсилити санкції проти Росії. Лідери країн “великої сімки” (G7) домовилися діяти швидко в питанні нових санкцій проти Росії. Зокрема, як зазначено в заяві, G7 (США, Німеччина, Японія, Великобританія, Франція, Італія і Канада ) готові посилити санкції проти Росії “з урахуванням необхідності забезпечення мирних виборів в Україні в наступному місяці”.
Раніше агентство Reuters з посиланням на джерело повідомило, що США і ЄС у понеділок, 28 квітня, озвучать нові санкції проти низки російських осіб і організацій. Як очікується, до списку санкцій США будуть включені 15 осіб, нібито причетних до ситуації в Україні.
 
Президент США в п’ятницю в телефонних розмовах з президентом Франції, канцлером Німеччини та прем’єрами Італії та Великобританії заявив, що Вашингтон готовий ввести нові санкції відносно Росії.
 
Раніше США і ЄС вже ввели проти РФ санкції у зв’язку з ситуацією навколо Криму, жителі якого на референдумі в березні висловилися за входження до складу Росії. Вашингтон і Брюссель затвердили списки нев’їзних осіб і заморозили їхні активи.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас