Антитерористична операція на Сході України триватиме - віце-прем'єр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антитерористична операція на Сході України триватиме - віце-прем'єр

Казна та Політика
919
Антитерористична операція на Сході України дещо сповільнилася через свята, але вона буде тривати й надалі. Про це перед засіданням Кабміну повідомив перший віце-прем’єр міністр Ярема.
“Інтенсивність антитерористичної операції дещо впала через свята, але сьогодні активна фаза триває. Результати ви побачите найближчим часом”, – сказав він.
“За чинним законодавством, людина, яка по своїй волі здає зброю, звільняється від кримінальної відповідальності. Будь-коли кожен може здати зброю і буде звільнений від кримінальної відповідальності”, – підкреслив чиновник.
Як відомо, на Сході України триває антитерористична операція. Відзначимо, операція охоплює територію Донецької, Луганської і частково Харківської областей.
Нагадаємо, 13 квітня в Україні оголосили антитерористичну спецоперацію з метою врегулювання ситуації в країні, подолання будь-яких проявів сепаратизму з боку радикально налаштованих осіб та недопущення фактів захоплення адміністративних будівель. Особлива увага приділяється таким регіонам, як Донецький, Луганський та Харківський.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас