На Україну очікує сплеск інвестицій - Німеччина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Україну очікує сплеск інвестицій - Німеччина

Казна та Політика
3202
Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль переконаний, що в Україні значно зростуть надходження інвестицій. Про це він сказав під час зустрічі міністра аграрної політики і продовольства з послами окремих держав і представниками міжнародних організацій.
“Я переконаний, що новий уряд, завдяки підтримці друзів на Заході, досягне успіху у всіх важливих справах. Я також переконаний, що іноземні інвестиції в Україну сильно зростуть. І Україна на своєму шляху до укладення вільної розширеної зони торгівлі з Європою робить все правильно, і стала на позитивний історичний шлях саме зараз”, – підкреслив К.Вайль.
У свою чергу, Посол США Джеффрі Пайетт зазначив, що з боку США є дуже велика підтримка створення здорової і сильної економіки України.
“Я хочу сказати, що дуже правильні зусилля докладає пан Яценюк як прем’єр-міністр. Я аплодую тим реформам в сільськогосподарському секторі, які проводяться. Ми також цінуємо і ваше керівництво, і вашу відданість, щоб удосконалити всі адміністративні процедури”, – сказав посол.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас