Укрзалізниця з 27 травня призупиняє продаж квитків до Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця з 27 травня призупиняє продаж квитків до Криму

Казна та Політика
958
Коригування графіка викликані неузгодженістю розкладу між АР Крим та материковою Україною.
Укрзалізниця через самостійне коригування розкладу руху поїздів самопроголошеним держпідприємством Кримська залізниця у графіку на 2014-2015 рр. прийняла рішення тимчасово призупинити попередній продаж квитків у Крим з 27 травня.
Продаж квитків не здійснюється, як на внутрішньодержавні, так і на міжнародні потяги, що курсують територією України.
Як відзначають фахівці Укрзалізниці, коригування графіка руху пасажирських поїздів на 2014-2015 роки викликано неузгодженістю розкладу між АР Крим та територією материкової України. Також є необхідність перегляду графіка руху через значне зниження пасажиропотоку і введення додаткових зупинок для проведення контрольних операцій.
Телеграма про відповідне рішення була направлена на залізничні адміністрації, в тому числі ВАТ РЖД і Білоруську залізницю. Також на адресу Укрзалізниці з проханням призупинити продаж квитків і відкоригувати графік руху пасажирських поїздів звернувся і керівник самопроголошеного ДП Кримська залізниця Андрій Каракулькін.
“Прошу тимчасово обмежити попередній продаж проїзних документів на пасажирські поїзди, причіпні та безпересадкові вагони відправленням з початкових станцій з 1 червня 2014 р. призначенням на станції ДП Кримська залізниця”, – йдеться в телеграмі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас