У Києві 712 осіб "неофіційно" будували дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві 712 осіб "неофіційно" будували дороги

Казна та Політика
958
У Києві 712 працівників «неофіційно» будували дороги. Така інформація надійшла від однієї з податкових інспекцій Києва за результатами досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків підприємством «Б.», яке здійснює будівництво доріг і автострад.
В ході проведеної перевірки було встановлено, що службові особи вказаного підприємства не відображали у податковій звітності повного обсягу виплаченої заробітної плати працівників за останні кілька місяців 2013 року, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету значної суми податків. До того ж, як виявилося, на підприємстві працювали 712 робітників без належного оформлення трудових відносин, повідомляє прес-служба Міндоходів.
За результатами перевірки підприємству було донараховано до сплати в бюджет 788 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб та 1 мільйон 907 тисяч гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зараз всі зобов’язання по сплаті ЄСВ і більше половини певної суми податку на доходи перераховані до бюджету.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас