Всі соцвиплати, пенсії та пільги на 2014 рік будуть збережені і їх розмір не зменшиться - Мінсоцполітики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всі соцвиплати, пенсії та пільги на 2014 рік будуть збережені і їх розмір не зменшиться - Мінсоцполітики

Казна та Політика
1035
Всі соцвиплати, пенсії та пільги на 2014 рік будуть збережені і їх розмір не зменшиться. Про це заявила Міністр соціальної політики Людмила Денисова.
“З 17 березня, з моменту відкриття Урядової “гарячої лінії” з проблемних питань жителів АР Крим та м. Севастополь, надійшло 5320 звернень. З них, більше 800, питання збереження державних соціальних допомог і виплат громадянам півострова, а також надання пільг”, – сказала Людмила Денисова.
Міністр запевнила, що Мінсоцполітики робить все можливе, щоб на території півострова здійснювалася виплата пенсій та інших соціальних допомог. “Крим і Севастополь залишаються територією України, а його жителі – громадянами України. Ті, у кого залишився український паспорт, так само отримуватимуть призначені їмдопомоги”, – підкреслила Людмила Денисова.
Окремо Міністр поінформувала громадян Криму і міста Севастополя, куди їм звертатися в разі переїзду до інших регіонів України. “Всіх, хто прибуває з Криму, розселяють в санаторії міністерств, при цьому установи соцзахисту надають їм всю необхідну допомогу. Крім того, з півострова курсують безкоштовні поїзда до всіх регіонів України”, – підкреслила вона.
Міністр заспокоїла громадян, що, незважаючи на прийняту Урядом антикризову програму, всі соцвиплати, пенсії, пільги – тим, хто їх дійсно потребують, на 2014 рік будуть збережені і їх розмір не зменшиться. Зокрема, мова йде про 205 тис. малозабезпечених сімей, 13,5 млн. пенсіонерів, молодих матерів та інших. “Нарахування пільг, соціальних допомог відбуватиметься адресно: якщо дохід сім’ї становить менше 1710 грн. – така сім’я потребує державного захисту”, – зазначила Людмила Денисова.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас